SEM710

Kop-transmitter met display

De SEM710 is een nieuwe generatie temperatuur kop-transmitter met een ingebouwde temperatuur display. Ideaal voor het aangeven van de gemeten waarde op het moment van de meting.

Deze hebben een universele ingang die is ontworpen om de meest voorkomende RTD en thermokoppel sensor te accepteren en geven de gebruiker een industrieel (4 tot 20) mA uitgangssignaal. Isolatie is aangebracht tussen de ingang en uitgang, alle temperatuurbereiken zijn lineair aan de temperatuur. De toevoeging van een display geeft de gebruiker direct informatie over de gemeten temperatuur. Deze display is verkrijgbaar in onze SCH4 ABS kunststof kop of onze SCH15 RVS kop. Beide zijn verkrijgbaar voor sensor of wandmontage.
Onze gebruiksvriendelijke USB-interface is uitgerust voor snelle en eenvoudige configuratie. Sluit gewoon een standaard USB-kabel aan tussen de SEM710 en uw PC. Met behulp van onze gratis configuratiesoftware zal uw PC automatisch de bestaande configuratie gegevens uploaden en u begeleiden door alle eventuele wijzigingen die u wilt maken.