WIFI-TP met externe Temperatuursensor

  • Beschrijving
  • Meer details

WiFi temperatuursonde Data Logging Sensor

Gemakkelijke sensor set-up met behulp van de gratis pc-software applicatie

Draadloos te streamen en data te bekijken via WiFi op de PC of FilesThruTheAir ™ Cloud

Bekijken en analyseren van meerdere sensoren , inclusief grafieken van historische gegevens
Thermister sonde temperatuur meetbereik -40 tot +125 ° C ( -40 tot +257 ° F )
Configureerbare hoog en laag alarm met indicator
Sensor geheugen slaat alle gegevens, zelfs als WiFi tijdelijk wordt losgekoppeld

De WiFi - TP in de FilesThruTheAir ™ reeks sensoren meet de temperatuur van de omgeving waarin de temperatuursensor zich bevind . Data wordt draadloos gestreamd via een WiFi- netwerk en kan worden bekeken op een pc of het FilesThruTheAir ™ Cloud met behulp van de gratis software-pakket .  Als de sensor tijdelijk verbinding verliest met het netwerk zal het de metingen loggen totdat het weer kan communiceren met de PC applicatie of FilesThruTheAir ™ Cloud ( maximaal 30 dagen bij 10 tweede meetinterval ) . De gebruiker kan ook de pc uit te schakelen zonder verlies van gegevens.

De WiFi - TP is een batterij aangedreven apparaat met een interne oplaadbare lithium-polymeer batterij . De levensduur van de batterij van de sensor is variabel maar als deze is geconfigureerd met een transmissiesnelheid van > 1 uur de verwachte typische levensduur van de batterij is > 6 maanden ( bij kamertemperatuur ) . De batterij kan worden opgeladen ( eenheid moet tussen 0 - 40 ° C ) via een PC of 5 volt USB wand adapter met behulp van de bijgeleverde USB-kabel of kunnen permanent worden gevoed door een USB- muur -adapter .

Het LCD-scherm bevat verschillende functies , waaronder Max en Min lezingen , en een indicator voor lage batterij , WiFi-verbinding en signaalsterkte.

De sensor is IEEE 802.11b , ondersteunt WEP , WPA/WPA2 encryptie en heeft een beschermingsgraad van IP55 .

Set- up functies zijn onder naam van de sensor , ° C / ° F , sample rate , en hoog / laag alarmen. Eenmaal geconfigureerd , er kunnen historische gegevens via de grafieken worden bekeken of geëxporteerd naar Excel . Deze software is beschikbaar om gratis downloaden.

De sensor is een vrijstaande eenheid , maar het kan worden bevestigd aan een muur of een verticaal oppervlak met de beugel voorzien .