WiFi Temperatuur en Vochtigheids sensoren

De WiFi sensoren meten temperatuur en vochtigheid met een verscheidenheid aan modellen met verschillende probes en verbeterde nauwkeurigheid opties . Ze zijn een goedkope oplossing die direct in een bestaand WiFi-netwerk.

 

Elke WiFi sensor kan individueel worden geprogrammeerd met aangepaste instellingen , zoals : WiFi-netwerk instellingen , naam van de sensor , monster en overdrachtssnelheid en hoog en laag alarm . Zodra de set-up , de WiFi- sensoren kunnen worden in een omgeving binnen het bereik van het WiFi-netwerk om draadloos data te streamen naar een pc of de FilesThruTheAir ™ Cloud geplaatst .

Elk product dat zelf noemt ' WiFi ' moet voldoen aan de IEEE 802.11-standaarden die draadloze transmissie netwerkmethodes regeren . Alle WiFi sensoren FilesThruTheAir ™ zijn IEEE 802.11b .

 

Het bereik van FilesThruTheAir ™ sensoren zijn superieur aan andere producten die alleen draadloos. Een draadloos apparaat communiceert alleen met zijn basisstation dat de WiFi- producten wereldwijd zal communiceren met een WiFi-router beschikbaar .

FilesThruTheAir™ WiFi Cloud 

De FilesThruTheAir ™ Cloud neemt onze WiFi sensoren naar een nieuw niveau, ze worden beheerd en bewaakt via internet vanaf elke locatie in de wereld. Gebruikers kunnen communiceren met hun sensoren via een web-based interface die hen in staat stelt om meerdere WiFi sensoren controleren op een aantal locaties. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om potentieel honderden sensoren in verschillende landen te volgen vanaf een locatie. Niet alleen biedt het de mogelijkheid om te beheren en controleren van de sensoren, maar gebruikers kunnen ook toegang krijgen tot 'event logs', die een verslag van een verleden zal geven geactiveerd alarm gebeurtenissen en hebben de mogelijkheid om hun sensor data online grafiek. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid voor het opzetten van e-mail alerts die hen zal waarschuwen wanneer een alarm optreedt.

 

 

Hoe word de data verzonden naar de PC?

De gegevens worden rechtstreeks gestreamd vanaf de WiFi-sensor op het netwerk router die vervolgens stuurt de gegevens naar de PC, alle gegevens afkomstig van de PC naar de sensoren gaat ook via de router.

 

In sommige gevallen kan er de verplichting om toezicht te houden een grote hoeveelheid sensoren op een grotere schaal bijvoorbeeld, grote woningen of bedrijven met magazijnen zijn. In dit geval zou de beste oplossing om een ​​uitgebreide WiFi netwerk met behulp van WiFi extenders. 

 

Waar kunnen de WIFI sensoren worden toegepast?

Temperatuur en vochtigheid acquisitie en controle kan op diverse industrieën waaronder:

 

· Medische - farmaceutische laboratoria , dokterspraktijken en ziekenhuizen - Vaccin en Bloed opslag.

· Voedingsindustrie - Hot and Cold bewaren van voedsel , voorbereiding , productie en distributie .

· Drankenindustrie - Wijngaarden en brouwerijen .

· Werkplek & Home - Temperatuurregeling & Energieverbruik , HVAC (Heating, Ventilation en Air - Conditioning ) .

· Winkelruimte& Site Management - tempertature en vochtigheid monitoring van specifieke locaties .

· Onderwijs - Scholen en universiteiten .

· IT-industrie - Server Room monitoring.

· Tuinbouw - Kassen en polytunnels .

· Landbouw - Producten van de boerderij opslag, zoals graan, melk en verse groenten .

· Logistiek - Koude Opslag vervoer zoals voedsel of Vaccines .

· Productie - bewaken en controleren van specifieke processen .

· Recreatie - Sportcentra : Zwembaden en sportscholen .

· Erfgoed - National Trust , Engels Erfgoed , musea, galeries , kunst en antiek opslag .

· Opslag - Gearchiveerd Documentatie en Self storage .

 

 

FilesThruTheAir™ WiFi Software

Het opzetten van de WiFi-sensoren kan niet eenvoudiger met deze wizard-gebaseerde software. Deze WiFi-applicatie is zeer intuative zelfs voor de minst technische onderlegde gebruiker als het leidt ze stap voor stap door de set-up proces. Binnen enkele minuten een sensor up and running kunnen zijn, streaming data naar de PC of Cloud, en klaar voor monitoring, grafieken en analyseren.

 

 

Het Aansluiten en configureren van een wifi sensor

Demonstratie filmpje

 
 
 
 
 
!

WIFI-TH Temperatuur en Vochtigheids Datalogger

Deze datalogger kan meer dan 500.000 temperatuur- en luchtvochtigheidspunten meten en opslaan over een bereik van -20 tot +60ºC (-4 tot +140ºF) en 0 tot 100%RH. Na installatie met behulp van de USB kabel word de data gestreamed op door de gebruiker gedefinieerde intervallen over een WIFI netwerk.
!

WIFI-TP met externe Temperatuursensor

WiFi temperatuursonde Data Logging Sensor

Gemakkelijke sensor set-up met behulp van de gratis pc-software applicatie

Draadloos te streamen en data te bekijken via WiFi op de PC of FilesThruTheAir ™ Cloud

!

WIFI-TC met extern Thermokoppel

Eenvoudige sensor set-up met behulp van gratis pc-software applicatieDraadloos te streamen en data te bekijken via WiFi op de PC of FilesThruTheAir ™ Cloud
Bekijken en analyseren van meerdere sensoren , inclusief grafieken van historische gegevens
Thermokoppel temperatuur meetbereik -270 tot +1300 ° C ( -454 tot 2372 ° F ) ( sensor afhankelijk)
Configureerbare hoog en laag alarm met indicator
Sensor geheugen slaat alle gegevens op, zelfs als WiFi tijdelijk wordt losgekoppeld
!

WIFI-ALERT

De WiFi - Alert is een standalone monitoringsysteem voor alle WIFI sensoren in het bereik . De WIFI-Alert zal alarmmeldingen ontvangen van FilesThruTheAir ™ WiFi sensoren aangesloten op hetzelfde draadloze netwerk . De WiFi- Alert geeft een alarm geactiveerd met behulp van zeer heldere leds en een keuze uit 9 alarmsignalen .