WIFI-TC met extern Thermokoppel

  • Beschrijving
  • Meer details
Eenvoudige sensor set-up met behulp van gratis pc-software applicatieDraadloos te streamen en data te bekijken via WiFi op de PC of FilesThruTheAir ™ Cloud
Bekijken en analyseren van meerdere sensoren , inclusief grafieken van historische gegevens
Thermokoppel temperatuur meetbereik -270 tot +1300 ° C ( -454 tot 2372 ° F ) ( sensor afhankelijk)
Configureerbare hoog en laag alarm met indicator
Sensor geheugen slaat alle gegevens op, zelfs als WiFi tijdelijk wordt losgekoppeld

WiFi Thermokoppel Data Logging Sensor

De WiFi -TC in het FilesThruTheAir ™ serie van sensoren meet de temperatuur van de omgeving waarin de sonde zich bevindt. Het wordt geleverd met een K-type thermokoppel , maar ondersteunt types J , K , N & T. De gegevens worden draadloos gestreamd via een WiFi- netwerk en kunnen worden bekeken op een pc of het FilesThruTheAir ™ Cloud met behulp van de gratis software . Tijdens de configuratie zal de sensor zoeken naar een bestaand draadloos netwerk , . Vervolgens kan deze overal binnen het bereik van het netwerk geplaatst worden . Als de sensor tijdelijk de verbinding verliest zal het de metingen loggen totdat het weer kan communiceren met de PC applicatie of FilesThruTheAir ™ Cloud ( maximaal 30 dagen bij 10 tweede meetinterval ) is. De gebruiker kan ook de pc uit te schakelen zonder verlies van gegevens .

De WiFi - TC is een batterij aangedreven apparaat met een interne oplaadbare lithium-polymeer batterij . De levensduur van de batterij van de sensor is variabel maar als deze is geconfigureerd met een transmissiesnelheid van > 1 uur de verwachte typische levensduur van de batterij is > 6 maanden ( bij kamertemperatuur ) . De batterij kan worden opgeladen ( eenheid moet tussen 0 - 40 ° C ) via een PC (5 volt USB) of wand adapter met behulp van de meegeleverde USB-kabel 

Het LCD-scherm bevat verschillende functies , waaronder Max en Min lezingen , en een indicator voor lage batterij , WiFi-verbinding en signaalsterkte.

De sensor is IEEE 802.11b , ondersteunt WEP , WPA/WPA2 encryptie en heeft een beschermingsgraad van IP55 .

De software op de pc is geïnstalleerd zal set- up , data logging en data verlenen. Set- up functies zijn onder naam van de sensor , ° C / ° F , sample rate , en hoog / laag alarmen. Eenmaal geconfigureerd , kunnen historische gegevens via de grafieken hulpmiddel worden bekeken of geëxporteerd naar Excel .

De WIFI sensor is een vrijstaande unit maar het kan worden bevestigd aan een muur of een verticaal oppervlak met behulp van een beugel.